Rólunk

Ha Ön a mi szolgáltatásunkat választja, megbízható és kifogástalan munkavégzésre számíthat, hiszen számunkra a legfontosabb megrendelőink elégedettsége. Munkánk eredményeként célunk a megrendelőinkkel való hosszú távú együttműködés. Tevékenységi körünkbe tartozik az acélszerkezeti elemek gyártása acél- és rozsdamentes anyagokból, valamint építőipari lakatos- és fémipari munkákat végzünk.

A korábbi telephelyünk működési feltételei már nem voltak elegendőek számunkra. 1980-as évekbeli szocreál épületben, elavult körülmények között végeztük gyártási tevékenységünket bérelt ingatlanon.

Tevékenységünk kiterjesztése volt a cél egy új telephely létrehozásával (Nagytarcsán), ami megfelel a mai kor követelményeinek és a megnövekedett munkamennyiségnek.

Az új telephelyünk nettó alapterülete 234 m2. Itt lehetőségünk van olyan hosszú acélszerkezetek gyártására, mely a korábbi, kisebb helyünkön zárt térben nem volt kivitelezhető.

A gyártási folyamat modern üzemi körülmények közé helyezése számos előnnyel szolgál cégünk működésében: időjárási viszonytól függetlenül tudunk haladni a munkával, anyagaink és készleteink, valamint a legyártott termékek biztonságos tárolását is lehetővé teszi. Kollégáink munkavégzési körülményei is javulnak ezáltal, gyorsul a munkatempó, ami a határidők lerövidülését eredményezi. Több megrendelésnek tudunk eleget tenni, illetve a termelékenység bővülése a költséghatékonyság növekedésével párosul az egységre jutó költségeink szempontjából.

 

Acélszerkezeti elemek gyártásán kívül új tevékenységi körrel is bővült vállalkozásunk: fém-felületkezelés. Ezzel a fejlesztéssel bővül a profilunk, így az eddigi alvállalkozók kiváltásával költségeink is csökkennek.

 

Váczi Zoltán

ügyvezető